Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Korlátlan látogatás egész nyáron!

Gyere és éld át korlátlanul levendulázás élményét Kőröshegyen! Különleges nyári ajánlatunk keretein belül, most korlátlan belépést biztosítunk számodra!

Mit tartalmaz a "nyári élmények itthon" ajánlat?

A kampány keretein belül lehetőséget biztosítunk arra, hogy korlátlanul látogasd meg a gazdaságunkat, egy belépőjegy megváltásával! Vagyis, egy látogatói jegy megvásárlásával, bármennyiszer beléphetsz nyitvatartási időn belül, levendulaszüret alatt, a gazdaságunkba.

Hogy tudod igényelni?

A belépési pontunkon a kollégáink elkészítik a személyre szóló kártyádat, amit legközelebb egy személy azonosságot igazoló okiratod bemutatásával együtt tudsz érvényesíteni.

Mikortól és meddig tudom igénybe venni az ajánlatot?

Az ajánlat az első nyitási napunktól lép érvénybe, ez június 9. 9:00 óra. Egészen Augusztus15-ig van lehetőséged igényelni a korlátlan belépésre jogosító kártyádat. A már meglévő kártyákat egészen a nyár végéig, augusztus 31-ig tudod felhasználni a gazdaságban.

Tényleg nincs más dolgom?

Csak annyi, hogy érezd jól magad! Ez ennyire egyszerű! wink

 

Bővebb információt a levendulaszüretről ide kattintva találsz.

Az idei belépőjegy árak ide kattintva elérhetők.

 

Felhasználási feltételek:

A korlátlan belépésre jogosító kártyák személyre szólóak, át nem ruházhatóak. Személy azonosságot igazoló okirat felmutatásával érvények. Pénzre nem válthatóak. Korlátlan belépésre jogosító kártyát, csak az tud igényelni aki már egyszer már vásárolt 2023-ban levendulaszüret idején látogatói jegyet vagy arató táskát. A korlátlan belépésre jogosító kártyák Augusztus 15-ig igényelhetők. A korlátlan belépésre jogosító kártyák 2023 Augusztus 31-ig felhasználhatóak. A korlátlan belépésre jogosító kártyák csak nyitva tartási időben, levendulaszüret idején felhasználhatóak, egyéb rendezvényeken nem érvényesek (például: koncertek)