Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Parkolás Tulipánszüretkor

Évről évre visszatérő kérdés, hogy merre érdemes parkolni az autóval Kőröshegyen, ezért ehhez kapcsolódóan egy helyre gyűjtöttünk minden fontos információt!

PARKOLÓ VAN A BEJÁRATNÁL, kérjük ezt használjátok. A Dózsa György út felől egy rövid bevezető út visz két hatalmas, több száz férőhelyes, ingyenesen használható parkolóhoz, melyek épp a bejárat mellett találhatók. Itt biztonságosan le tudod parkolni autódat és a lehető legközelebb vagy a bejárathoz! 

A Dózsa György út mellett parkolni NEM jobb, NEM gyorsabb és NEM hatékonyabb, mint a gazdaság saját, több száz férőhelyes parkolóiban. Elsőre egyszerűbbnek tűnhet máshol parkolni, de valójában nem az: akadályozza a forgalmat, szűkös és ráadásul sokkal messzebb is van a bejárattól, mint tágas parkolóink!

Munkatársaink segítenek a forgalom és a parkolás irányításában, így őrizzük meg a zavartalan közlekedést érkezéskor és távozáskor is!

Több száz szabad parkolóhely van bent, azonban a keskeny bekötőút miatt hétvégenként egy kis várakozással lehet számolni. Azonban ennek ellenére sem érdemes máshol parkolni, hiszen egészen biztosan mindenki bejut, mindenkinek jut hely!

✅ Amennyiben megspórolnál magadnak jónéhány percet, azt javasoljuk, érkezz hétköznap vagy válassz alternatív közlekedési eszközöket Tulipánszüretkor.

☝ Nagyon fontos, hogy ezt a néhány egyszerű szabályt mindannyiunk érdekében betartsuk!

Sok szeretettel várunk Titeket!