Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Erre keresd - Tulipánszüret Kőröshegyen

Hol találhatod a látvány területet, merre szedhetsz virágot, hová parkolhatod le az autódat és mi fogad a bejáratnál? Ha benned is kavarognak ezek a kérdések, akkor érdemes elolvasnod bejegyzésünket, ugyanis összegyűjtöttük, mi-merre található a Kőröshegyi Levendulásban Tulipánszüret idején!

Parkoló: A Dózsa György út felől egy rövid és keskeny(!) bevezető út vezet a két hatalmas, több száz férőhelyes parkolóhoz, melyek épp a bejárat mellett találhatók. Itt biztonságosan le tudod parkolni autódat és a lehető legközelebb vagy a bejárathoz! Elsőre egyszerűbbnek tűnhet leparkolni a Dózsa György út mellett az autót, de valójában nem az: akadályozza a forgalmat, szűkös és ráadásul sokkal messzebb is van, mint tágas parkolóink! Munkatársaink segítenek a forgalom és a parkolás irányításában, így őrizzük meg a zavartalan közlekedést érkezéskor és távozáskor is!

Bejárat: Munkatársainkat egyből megtalálod a bejáratnál. Itt tudod megváltani a belépőjegyedet, és itt tudsz megkapni minden szükséges információt a tulipánszüretről. Előfordulhat, hogy egy kicsit várni kell a sorban, de a mi részünkről mindenki azon munkálkodik majd, hogy minél hamarabb beléphess hozzánk, ezért hálásak vagyunk a türelmedért és kedvességedért!

Vödör, kosár, metszőolló: Belépéskor és boltunkban kedvedre válogathatsz népszerű tulipánszedő vödreink és kosaraink között. A tulipánokat csak éles eszközzel szabad aratni, tilos "tépni". Ollót kölcsönözni közvetlenül a tulipánmező mellett lehet!

Látvány terület: Ez a rész mindig színes virágmezővel vár majd! Fotós elemek, látványos tulipánsorok gondoskodnak arról, hogy mesés színkavalkádban legyen részed Kőröshegyen! Ezek a virágok azért nem leszedhetők, hogy minden látogató gyönyörködhessen a tavaszi tájban!

Aratható terület: Ez a terület elsősorban arra szolgál, hogy virágot vihess haza! Előfordulhat, hogy színes lesz, de inkább arra számíts, hogy a látvány területen gyönyörködheted ki magad. Itt az elsődleges cél az aratás, és az, hogy a mező helyett otthonodban virítson még sokáig a gyönyörű tulipáncsokor!

Bolt: Miután leszedted a tulipános csokrokat, táblák és nyilak mutatják az irányt a pénztárak felé. Egy kis sorra itt is lehet számítani, de nem telik haszontalanul az idő, munkatársaink még a sorban megszámolják a virágokat, adnak róla egy bizonylatot, így a kasszákhoz érve gyorsan és könnyen fizethetsz - akár bankkártyával is!  

Kézműves bolt és palántavásár: Itt kedvedre válogathatsz a gazdaság kézműves termékei közül, vagy akár hagymástól is beszerezheted a virágot, szép díszkapókba rendezve.

Balatoni panoráma: Érdemes a levendulasorok között felmenni a domb tetejére, hiszen elképesztően szép balatoni kilátás vár fent, a levegő pedig fantasztikusan friss és tiszta!
Miután hazatértél a szüretről, vázába tetted a virágokat, a fotókat pedig albumba rendezted, gondolkozz el azon is, hogy esetleg visszatérsz hozzánk Levendulaszüret idején is, amikor a fenti panorámát lila virágszőnyeg felett, levendulaillatba burkolózva élvezheted.

A legfrissebb információkért ide kattintva csatlakozz az eseményünkhöz, ahova minden nap friss információkat töltünk fel!