Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ünnepi ajándékok

Ünnepi ajándékok

Lássam a csomagokat
Ünnepi ajándékok

Ünnepi ajándékok

Lássam a csomagokat

Levendulaszüret egész nyáron!

Levendula szüret Kőröshegyen, a Balaton déli partján. Nálunk egész nyáron át tart a lila meseország! Az elmúlt 10 évben azon dolgoztunk, hogy egy egyedülálló levendula birtokot hozzunk létre Magyarországon. 12 hektár parkosított területen, 8 hektár levendula látványa fogadja a látogatóinkat. Egyedülálló Balatoni panorámával, ingyenes lepárlás bemutatóval, kihelyezett fotós elemekkel, családbarát programokkal és 100%-ban helyi kézműves termékekkel várjuk a hozzánk érkezőket. Június elejétől, egészen augusztus végéig van lehetőség levendulát szüretelni.

Magyarország legnagyobb Tulipánszürete közel félmillió tulipánnal vár!


Tulipánszüret Kőröshegyen. A tavalyi elsöprő népszerűségnek köszönhetően idén tavasszal dupla mennyiségű tulipán, újabb területek és teljesen új fotós elemek várják látogatóinkat a Balaton mellett!
Két, fotózás céljára elkülönített tulipánmező garantálja a látványos hátteret a szüreteléshez. A további területek folyamatosan virágoznak,ahova változatos fajtájú, színű és alakú tulipánokat ültettünk. Szakaszosan nyitjuk meg a leszedhető sorokat, így biztosítva, hogy a szüret teljes ideje alatt legyen elérhető virág a látogatóknak.

 

Friss hírek a Gazdaságból!

Érdekel a levendulaszüret? Netán a tulipánok vonzanak? Vagy csak egy klassz hétvégi programot keresel? Itt minden hasznos információt megtalálsz, a gazdaság eseményeiről.

Levendulavíz - A természet csodaszere
Levendulavíz - A természet csodaszere
A levendulavíz méltatlanul nélkülözött levendulás termék, ami az olaj minden egyes összetevőjével rendelkezik. A különbség mindössze annyi, hogy a levendulavíz az olajhoz viszonyítva kevésbé koncentrált arányú, cserébe igazán frissítő, könnyű textúrájú és lágy illatú csodaszer. Összegyűjtöttük jótékony hatásait!
Hagyd otthon az autót, érkezz hozzánk zölden!
Hagyd otthon az autót, érkezz hozzánk zölden!
Érkezzetek kerékpárral, rollerrel, tömegközlekedéssel, vagy kössétek össze egy kellemes tavaszi sétával a programot. Ez jót tesz az egészségnek, a környezetnek és a forgalomnak is! Megannyi lehetőségetek van, segítünk zöld alternatívát találni az utazáshoz!
Kedves Gazdik! Bátran hozzátok el a kedvenceiteket is!
Kedves Gazdik! Bátran hozzátok el a kedvenceiteket is!

Minden négylábú legjobb barátot is szeretettel várunk a gazdaságban!

 

Amire figyelj:

  • Csak pórázon érkező kedvencek látogathatják a gazdaságot.
  • Több kutyaitatót helyeztünk el, de érdemes vízzel felszerelkezve látogatni a területet.
  • Gondoskodj a kutyapiszok összeszedéséről, több kukát is elhelyeztünk, hogy megkönnyítsük a dolgod!
  • Több hektárnyi terület áll rendelkezésre a kiadós sétákhoz, de a virágok védelme miatt a tulipánsorok közé nem mehetnek az ebek.

Beteg, tüzelő, agresszív kedvenceket nem áll módunkban fogadni